Psisik Guclerimizi Uyandirma


Psisik guclerimiz kisaca altinci his dedigimiz guclerimizdir. Her ne kadar bes duyu organlarimizla algiladigimizi dusunsek de, altinci hislerimizi benzer sekilde ne kadar cok kullandigimizi farketmeyiz. Bazilarimiz dogustan bu guclere acik ve alici olarak dogarlar, bazilarimiz da bu guclerini acmak, tekrar canlandirmak icin biraz daha gayret gostermeleri gerekir.. Ama hepimiz bu guclere sahibiz. Bunu, sevdiginiz bir hobiyi ogrenmek olarak dusunulebilirsiniz.  Dort ana psisik yetenek vardir. Bunlar hassas goru (clairvoyance), hassas isitme (clairaudience), hassas duyu (clairsentience) ve kehanettir (claircognizance). Bunlari kisaca aciklamadan once kucuk bir not dusmek istiyorum. Materyallerimin hepsi Ingilizce oldugundan ve cevirilerimde orjinal terimleri de vermek istiyorum boylece isterseniz, siz de daha derin arastirmalar yapabilirsiniz. Evet, simdi bu dort psisik gucu aciklayayim ve ardindan eglenceli bir alistirma yapalim.

Hassas Goru (Clairvoyance): Bu yetenek ruhsal varliklari gorebilmeyle ilgilidir. Kimi kisi onlari materyal dunyada gorebilir, kimi kisiler de zihin gozuyle. Biri digerinden daha iyi yada kotu diye yorum yapamam.

Hassas Isitme (Clairaudience): Hassas isitme yetenegine sahip kisiler galipten sesleri duyanlarimizdir. Ruhsal sesleri ve gurultuleri duyabilirler. Bu kafasinin icinde de olabilir, disardan bir ses seklinde de. Mesela meditasyon yaparken kendi isminizi duyabilirsiniz.

Hassas Duyu (Clairsentience): Bu yetenek bir evin, odanin enerjisine girebilme, baska insanlarin enerjilerini hissedebilme, ozellikle duygularini, dusuncelerini algilayabilme seklinde kendini gosterir. Insan sarrafi kisiler genellikle  ilk goruste, o kisi hakkinda enerjisel bir bilgi alirlar.

 Kehanet (Claircognizance): Bu yetenek de kisaca olaylari olmadan once hissetme, bilmedir.

Genellikle bu guclerin hepsi biz de vardir ama biri ve ikisi daha agir basar. Simdi eglenceli bir kac alistirma ile siz de hangi gucun yogun oldugunu bulabilirsiniz.

  • En sevdiginiz filmi dusunun. Bu filmi neden seviyorsunuz? Goruntulerini mi begendiniz, duydugunuz sesleri, muzikleri mi, size nasil hissettirdigini mi yoksa size dusundurduklerini mi daha cok begendiniz? (Tabi ki hepsini de begenmis olabilirsiniz ama hangisi daha agir basiyor, onemli olan bunun cevabi.)
  • En sevdiginiz tatili dusunun. Hangi ozelligi daha cok zihninizde canlaniyor? Goruntuler mi, sesler mi(muzik,konser,sohbetler,doganin sesleri gibi), hisleriniz mi, dusundurdukleri mi?
  • En sevdiginiz bayrami dusunun. Seker bayrami, kurban bayrami, kandil geceleri, yilbasi, 23 nisan, cumhuriyet bayrami gibi… Yine hangi ozelligini daha cok seviyorsunuz?  Gordukleriniz mi ( isiltilari, isiklari, renkleri, sekerleri), Sesler mi (dualar, marslar, eglence muzikleri, siirler), Hisleriniz mi ( ailece beraberlik, arkadaslarinizla eglenmeniz, paylastiginiz seyler, kisilerin ve olaylarin sicakligi) yoksa dusundurdukleri mi?
  • Hayatinizda onem verdiginiz bir kisiyi dusunun. Ailenizden biri olabilir, hayat arkadasiniz, yakin dostunuz… Size nasil hissettiriyor bu kisi? Onun hangi kisilik ozelligini daha cok seviyorsunuz? Nasil gorundugunu mu, size soylediklerini mi, size hissettirdiklerini mi yoksa size dusundurduklerini mi?

Evet simdi cogunlugu toplayin. Bazilari esit olabilir, o halde o gucleriniz esit oranda daha yogun demektir. Siz kendiniz icin en dogru olani zaten biliyorsunuz. 🙂

Bilgiler ‘Psisik Gucleri Gelistirme’ dersimden ve ‘The Psychic Bible” kitabindan yararlanarak yazdim.

Yorum bırakın